NMBS spoorwegen: mijn verhaal

 

Ik kom graag in België, al zo lang ik me kan heugen ga ik minstens twee keer jaar bij onze zuiderburen langs. In de meeste gevallen ga ik naar Antwerpen maar ook Brussel en Gent vind ik hartstikke mooie steden. De Belgen zijn aardige mensen en de cafe’s en restaurants mag ik ook altijd graag bezoeken. Aangezien ik altijd met het openbaar vervoer reis ben ik afhankelijk van de spoorwegen, in België wordt het openbaar vervoer verzorgd door NMBS spoorwegen. Ik heb altijd prima ervaringen gehad maar ik heb laatst toch echt iets over het hoofd gezien. Bij NMBS spoorwegen stoppen de treinen terug naar Nederland namelijk best vroeg, iets wat ik even over het hoofd gezien had. Zo kon het gebeuren dat ik vastzat in Antwerpen en niet meer terug naar huis kon. Ik schrok even maar uiteindelijk heb ik een van de leukste avonden van mijn leven gehad. Ik heb tot diep in de nacht gedanst en ben daarna gaan slapen in een prachtig hotel.